Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
onedirectionsztorik

Életem legszebb napja (Harry)

Olivia · 1 éve
Egy hete költöztünk Londonba a szüleimmel, eddig csak pakolásztunk mivel nagy volt a rumli, úgyhogy még körül nézni se volt időm.
A szobám berendezését hagytuk utoljára mivel, hogy nem igényelt sok időt hiszen már tudtam mit hova szeretnék tenni.A falam egy halvány barack színű, bár a csomo One Direction poszter eltakarja a színét is, minden álmom, hogy találkozhasak a bandával, de lehet ez álom is marad. Mivel a ház rendbe rakása nagyrészt megvolt ezért kivittem a kutyám a közeli parkba, elengedtem a pórázról és leültem egy padra és élveztem a kellemes napsütést. A nagy elmélkedésemből egy hang zavart meg.
-Szia leülhetek?-kérdezte kedves hangal és mosolyogva.
-Szia persze-válaszoltam, olyan ismerös hangja volt és az a mosoly mintha láttam volna már valahol, napszemüveget és sapkát viselt.
-Új vagy itt? Soha nem láttalak még erre fele-kérdezte
-Igen nemrég költöztem ide a szüleimmel.
-Értem. A kutyus a tiéd?
-Igen az enyém.-válaszoltam kicsit idegesen
-Mit szólnál ha egy kicsit csendesebb helyt beszélgetnénk tovább ahol nincs ennyi ember?-kérdezte és már fel is pattant a padról 
-Hát....-nem nagyon merek elmenni vele mi van akkor ha bánt? De olyan helyes és lehet nincs hátsó szándéka-rendben menjünk.
Egy hatalmas házhoz értünk ahova be is mentünk, kinyitotta az ajtót a konyhába leültünk és amíg készitete a teát addig beszélgetünk.
-És hogy hívnak?-tete fel a kérdést
-(T/N) és téged?
-Harry.-és ekkor megfordult a sapka és a szemüveg nem volt már rajta-Harry Styles-azt hittem ott kapok szívrohamot.
-Harry...-csak ennyit bírtam kimondani
-Igen én vagyok, nyugodj meg.
Megölelt ahogy megéreztem erős karjait nem bírtam vissza fogni zokogni kezdtem ekkor fel emelt és az emeletre kezdett menni a fürdőszoba előtt letet hozzot nekem egy alsót és egy fekete pulcsit.
-Zuhanyoz le én addig készitek enni valamit rendben?-puszilt homlokon
-Rendben
-A szobában várlak.-Mondta és ott hagyott.
Gyorsan lezuhanyoztam mikor öltözni keztem véletlenül levertem egy elés tárgyat ami elvágta a kezem szerencsére csak egy kia vágás, amikor felöltöztem bementem Harry szobájába ahogy mondta. Ott várt az ágyban szendvicsekkel és teával oda siettem hozzá és leültem melle.
-Tessék-adott oda egy szendvicset
-Köszi
-Mit szeretnél csinálni?
-Hát nekem mindegy-mondtam
-Mit szólnál ha tévéznénk?
-Rendben-ahogy ezt kimondtam behuzot az ágyba maga mellé betakart egy romantikus filmet kaptunk. Egy idő után azt vettem észre, hogy Harry közeledni kezdett felém, megcsókolt a szívem hevesen dobogot érte, a kis csókból egy csókcsata keletkezet.
A hátamra guritott és folytata heves csókunk, egy idő után abba maradt a csókunk, hogy levegőt kapjunk Harry mosolygot.
-Nem szeretném elsietni mert nagyon fontos lettél számomra (T/N). Szeretném ha lassan haladnánk mert nem akarlak soha elveszíteni téged. Szeretnélek holnap elvinni moziba vagy ahova szeretnéd.-ölelt át jó szorosan
-Rendben. Harry most egy álmom vált valóra, annyira szeretlek az életem oda adnám érted és nem akarlak elveszíteni soha soha de soha szeretlek Hazza.
-Én is szeretlek nagyon-megcsókolt és a karjaiban aludtam el.
Remélem tetszet sajnálom a helyesírási hibákat ha vanak ez az első sztorim.
Jó olvasást xoxo 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Olivia
Sziasztok. Tudom, hogy sok sztoris és blogos oldal van már, de viszont szeretnélek szorakoztatni a saját sztoriaimmal. Remélem tetszeni fognak. Jó olvasást Directionerek❤